Linda van Dam

Linda van Dam

Functie: Paraveterinair

Passie: Dieren zijn mijn grootste passie. Toen ik klein was riep ik altijd al dat ik iets met dieren wilde doen. Ik heb ook altijd huisdieren gehad bij mij thuis en vond dat beregezellig.
Buiten mijn werk om ga ik graag met vrienden en vriendinnen leuke dingen doen of met mijn familie weg.

Leefstijl: Ik ben geboren en getogen in Hoorn. Ik woon nu met mijn vader in Assendelft en met mijn moeder in Oudkarspel. We hebben in ieder huishouden ook 1 hond. Bij mijn moeder heb ik een Ruwharige teckel Bailey en bij mijn vader hebben we een stafford Shiva.

Uitblinkend: U zult mij vooral zien op de vestiging De Saen in Zaandam. Ik ben daar het meest te zien in de spreekkamer. Ook help ik u graag achter de balie of de telefoon. Het leukste aan het werk in een dierenkliniek vind ik de veelzijdigheid, geen dag is hetzelfde. Ook hebben we een ontzettend gezellig team wat het werken natuurlijk nog leuker maakt.

Sinds: in 2015 ben in begonnen met de versnelde opleiding tot paraveterinair dierenarts assistenten op het Wellantcollege in Houten. Ik heb hierbij een aantal specialisaties gevolgd voor onder andere anesthesie, radiologie en paard. In mijn 2e jaar heb ik stage gelopen bij PlusDierenklinieken en mocht daarna blijven om te komen werken op de zaterdagen. Na het krijgen van mijn diploma werd mij een contract aangeboden waar ik natuurlijk geen nee tegen heb gezegd. Ik werk hier dan ook met heel veel plezier.


Privacy statement