Levenslang vaccineren voor de hond

Niet meer ieder jaar voor de gezondheidscontrole en de inenting betalen? Dat kan! Bij ons is dit mogelijk op alle drie de vestigingen. U betaalt voor een hond een eenmalig bedrag (zie hieronder voor de tarieven per leeftijdscategorie) en wij controleren en vaccineren uw dier zijn/haar hele verdere leven ieder jaar! U kunt zoals gebruikelijk een afspraak maken op het tijdstip dat u uitkomt bij uw eigen vaste dierenarts binnen ons team. U krijgt elk jaar een oproep ter herinnering voor de gezondheidscontrole en vaccinatie van uw hond. Oftewel, u krijgt dezelfde uitgebreide service die u al van ons gewend bent. Voor deelname aan het levenslang vaccineren, zie de voorwaarden hieronder (ook voor kat/konijn/fret bieden wij deze mogelijkheid aan).

Wij vaccineren sinds enkele jaren 'Op Maat'. Ons uitgangspunt: zo min mogelijk vaccineren, maar uw hond moet wel goed beschermd zijn. Wij geven daarom niet elk jaar de 'grote cocktail', maar passen de vaccinatie aan de leeftijd en leefomstandigheden van uw hond aan. Om dit nog beter te kunnen toepassen, kunt u naast het levenslang vaccineren ook deelnemen aan de Vaccicheck. Hierbij wordt na het afnemen van enkele druppels bloed bepaald tegen welke ziektes uw hond wel of geen bescherming meer heeft, en wordt de inenting hier op aangepast. Bij deelname aan het levenslang vaccineren, krijgt u 10% korting op de Vaccicheck bloedtest. Indien door een te lage titer geadviseerd wordt wel te vaccineren, dan is/zijn deze dus gratis net zoals de jaarlijkse vaccinatie tegen de ziekte van Weil.

Voorwaarden deelname levenslang vaccineren

 • Deelname hond vanaf 12 weken leeftijd (mag ingaan bij de laatste puppyvaccinatie).
 • Uw hond moet gechipt zijn. Indien uw hond bij deelname levenslang vaccineren nog niet gechipt is, dan krijgt u 50% korting op de plaatsing + registratie van de chip.
 • Levenslang vaccineren geldt alleen voor de jaarlijkse vaccinaties ("kleine + grote cocktail"). Dus rabiës en besmettelijke hondenhoest (voorheen kennelhoest) zijn uitgesloten.
 • 20% korting op de Vaccicheck titerbepaling in combinatie met levenslang vaccineren.
 • Na normale jaarlijkse vaccinatie heeft u een week bedenktijd om alsnog deel te nemen (de al gegeven jaarlijkse vaccinatie wordt dan verrekend).
 • Alle extra handelingen naast het algemeen lichamelijk onderzoek worden in rekening gebracht
 • Indien uw hond binnen 1 jaar na de 1e vaccinatie via het levenslang vaccineren overlijdt, dan krijgt u van ons 50% van de deelnamesom retour in de vorm van tegoedbonnen (geldigheid 2 jaar).
 • Bij het niet verschijnen op een gemaakte afspraak voor de jaarlijkse controle en vaccinatie, brengen wij kosten in rekening.

Tarieven deelnamesom hond gesplitst per leeftijdscategorie

 • Jonge honden vanaf 3 maanden t/m 5 jaar = €350,-
 • Volwassen honden van 6 jaar t/m 9 jaar = €255,-
 • Senioren honden vanaf 10 jaar = €165,-
  (prijzen in 2021)

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.


Privacy statement


Copyright © Plus Dierenklinieken - Made by Team Klijnsma