alt=

Altijd al willen weten hoe het er aan toe gaat bij een dierenartspraktijk?
PlusDierenkliniek De Saen doet mee aan de Landelijke Open Dag Dierenartsen met als thema: “Samen voor goede zorg”.

Geïnteresseerden met of zonder huisdier zijn van harte welkom op zaterdag 3 oktober tussen 14:00 uur en 16:00 uur op de Tjotterlaan  14b te Zaandam.

De Landelijke Open Dag wordt al weer voor de vierde keer georganiseerd. Verspreid over het land doen dierenartsenpraktijken hun deuren open om te laten zien hoe de dierenartsen in Nederland zorgen voor mens en (huis)dier. De praktijken bieden een kijkje achter de schermen van veterinair Nederland. Onder het motto 'Kom ook kijken en beleef het mee' bent u van harte welkom.
U kunt een kijkje achter de schermen nemen en u krijgt een rondleiding door onze kliniek. Met eigen ogen kunt u dan zien dat de dieren in goede handen zijn. “Samen zorgen voor uw dier” is een van onze speerpunten. Tijdens de rondleiding komt u o.a. in de operatiekamer, spreekkamers, opname en in de röntgenruimte waar u zelf een röntgenfoto kunt beoordelen. Voor de kinderen liggen er kleurplaten en er staat een kop koffie, thee of limonade voor u klaar.

De Landelijke Open Dag Dierenartsen wordt georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde, de beroepsvereniging van dierenartsen. Het jaarlijks terugkerend evenement wordt gehouden op een zaterdag rond dierendag.  Meer informatie kunt u lezen op www.opendag.dierenarts.nl

 

 

 


Privacy statement


Copyright © Plus Dierenklinieken - Made by Team Klijnsma