KNGF Samenwerking

Sinds april 2013 werken KNGF geleidehonden en PlusDierenklinieken samen om de geleidehonden zo gezond mogelijk te houden en ze zo'n goed mogelijke start in hun carrière te kunnen meegeven!

Als een puppy in een pleeggezin ziek wordt, kunnen de pleegouders bij één van onze vestigingen een afspraak maken voor onderzoek en behandeling. De rekening hiervan wordt door ons vervolgens direct naar KNGF gestuurd voor afhandeling, dus u heeft daar zelf als pleegouder geen omkijken naar.

Zodra uw teef oud genoeg is en u bericht heeft gekregen van het KNGF dat zij in aanmerking komt voor laparoscopische sterilisatie, dan kunt u een afspraak maken bij PlusDierenkliniek De Saen. Eén van onze zeer ervaren chirurgen voert de sterilisatie via deze minder ingrijpende techniek uit en binnen korte tijd mag ze alweer naar huis om daar verder te herstellen.

Wij kijken uit naar een geslaagde samenwerking, waarbij wij veel geleidehonden een zo gezond mogelijke basis kunnen meegeven voor het goede werk dat zij gaan verrichten!


Privacy statement


Copyright © Plus Dierenklinieken - Made by Team Klijnsma