Juniorprogramma

Het begeleidingsprogramma voor jonge honden van PlusDierenklinieken is het 'PlusJuniorprogramma'. Hierbij worden o.a. gewicht, lichaamsconditie, het gebit en de gezondheid van uw hond regelmatig gecontroleerd. Een soort consultatie-bureau voor opgroeiende honden dus!

Iedereen die net een nieuwe pup heeft, zit vol vragen. Of u nu voor het eerst een hondje heeft, of een doorgewinterde hondenbezitter bent, iedere pup is weer anders, en vaak is de vorige puppy-tijd alweer even terug. Daarnaast wordt er tegenwoordig zoveel onderzoek gedaan, dat de inzichten in wat het beste is voor uw hond, ook kunnen veranderen. Bent u op de hoogte van de meest recente adviezen over ontworming, sterilisatie, voeding en ziekte-preventie?

Voorkomen is beter dan genezen, dat is waar we bij onze praktijken continu mee bezig zijn. Daarom is het zo belangrijk dat u weet wat uw hond allemaal nodig heeft. Weet u bijvoorbeeld dat bepaalde bewegingen, zoals traplopen, niet goed zijn voor uw hond, maar dat u dit wel kunt oefenen? En gaat u dagelijks de tanden van uw hond poetsen? Weet u wanneer uw pup over moet op junior voer, en dat dit per hondenras sterk kan verschillen? Om ervoor te zorgen dat u op de hoogte bent van al deze, en andere zaken omtrent de verzorging van uw dier, heeft PlusDierenklinieken een soort 'consultatie-bureau' voor honden ontwikkeld: het 'PlusJuniorprogramma'.

Educatie

Het programma bestaat onder andere uit een reeks informatieve consulten waarbij u in het eerste levensjaar van uw hond zes keer een bezoek aan de kliniek brengt. Deze consulten zijn geheel op maat, en vinden plaats onder begeleiding van een gediplomeerde paraveterinair assistente, of de dierenarts. De assistente praat over zaken die specifiek voor uw hond van belang zijn. Gaat u bijvoorbeeld op vakantie, dan kan de assistente u precies vertellen waar u aan moet denken als u uw hond meeneemt. En alle vragen die u heeft, kunt u dan natuurlijk stellen. Daarnaast wordt de groeicurve bijgehouden, de body-conditie-score bepaald, het wisselen van het gebit in de gaten gehouden en huid, vacht en nagels gecontroleerd. U kunt zelf leren nagels knippen, teken verwijderen, tabletten ingeven, tanden poetsen,en nog veel meer.

De consulten zijn tevens een goede oefening voor u en uw hond. Omdat uw hond in zijn eerste levensjaar veel positieve ervaringen bij de kliniek heeft opgedaan, zal hij in zijn verdere leven niet angstig zijn voor de dierenarts. Als u besluit deel te nemen aan het programma, betaalt u een eenmalig bedrag van €81,-. Voor dit bedrag krijgt u zes consulten bij de assistente en het consult bij de dierenarts op zes maanden leeftijd. Bovendien krijgt u een leuk boekje boordevol nuttige informatie en leuke presentjes! Het PlusJuniorprogramma is voor u en uw hond een groot feest!

Ivm. groot succes verlengd!

Indien u na het eerste levensjaar graag nóg een jaar begeleiding bij die fase van het volwassen worden van uw hond wenst, dan is dat mogelijk. Wij bieden de mogelijkheid aan om in dit tweede levensjaar nogmaals 6 keer individueel consulten bij de assistente te kunnen afspreken (eenmalige kosten €47,50).
(prijzen in 2021)


Privacy statement


Copyright © Plus Dierenklinieken - Made by Team Klijnsma