alt=

Nadat ik ruim 15 jaar terug in Utrecht afstudeerde als dierenarts begon de zoektocht naar een baan. Gelukkig duurde dat niet lang, bij de 2e sollicitatie was het al raak: jippie, ik kon als dierenarts aan de slag! Eigenlijk voor 2 dagen in de week, maar als beginnend dierenarts wilde ik graag veel leren, dus werkte ik extra als het kon en als er op andere dagen operaties of bijzondere dingen waren, was ik daar bij. Ik herinner me nog mijn eerste spoeddienst, op zaterdagmiddag. Net twee maanden aan de slag als dierenarts, dus ik was hartstikke zenuwachtig, want je weet nooit wat er gaat komen.... Nou, dat bleek niet veel: slechts twee telefoontjes en 1 patiënt, een kat met diarree. Ik had me voor niets zo druk gemaakt.

Van één naar twee praktijken
Net een paar maanden aan het werk, werd ik gebeld door de dierenarts in Zaandam waar ik tijdens mijn studie een vaak stage had gelopen, dhr. Snuif. Dierenartspraktijk Westerwatering kwam te koop, en hij vond dat ik die maar moest kopen. Help! Ik wilde in de toekomst graag mijn eigen praktijk, maar liever eerst een aantal jaar ervaring opdoen. Met de woorden 'je mag mij altijd bellen, en als het nodig is, kom ik bij je langs om te helpen', ben ik toch overgehaald en heb in augustus 2000 DAP Westerwatering overgenomen. Een geweldige tijd, samen met vaste assistente Mandy, de patiënten en hun baasjes! Toen ik na 3,5 jaar de kans kreeg om mijn collega's in Zaandam (dhr. Snuif en dhr. Schoenmaker) over te nemen, heb ik die met beide handen gegrepen en zo opende in augustus 2004 Dierenkliniek de Saen. Vijf keer zo groot als Westerwatering, met 3 spreekkamers, een aparte voorbereidingsruimte, operatiekamer, echo/röntgenruimte en opname: wat een zee van ruimte! Dachten we toen....

PLUS
In 2004 begonnen we met 4 dierenartsen en 7 assistentes (over de 2 locaties), maar door snelle groei van het klantenbestand werd het team al snel groter. En we kwamen ruimte tekort! Een verbouwing waarbij een 4e kleine spreekkamer werd gemaakt volgde. In 2011 opende we de derde kliniek in Saendelft, die door dierenarts Christel Baltus geleid wordt. Een hele mooie nieuwe praktijk, helemaal in onze PLUS-stijl. Want om beter zichtbaar te maken waar we voor staan, hadden we de overkoepelende naam PlusDierenklinieken bedacht.
Weet u waar die PLUS voor staat? Voor onze 4 uitgangspunten:

Professioneel
Liefdevol
Uitgebreide mogelijkheden
Samen zorgen voor uw dier.

Let vooral op dat laatste. Want u bent als baasje héél belangrijk voor ons: een dier kan niet praten, dus we zijn van ú afhankelijk om zijn verhaal te 'horen'. Daarom vind ik consulten van 15-20 minuten ook zo fijn: we hebben de tijd om goed naar u te luisteren. En ook via onze website (mail) en Facebook horen we regelmatig van u. Leuk! Blijf dat vooral doen. Want ook na 10 jaar willen we graag blijven verbeteren, en zullen alles doen om u en uw dier(en) zo goed mogelijk te helpen. Ik ben heel blij dat met zo'n geweldig team te kunnen doen. Wist u trouwens dat er dit jaar ook precies 10 medewerkers 10 jaar in dienst zijn? Ook daar ben ik supertrots op!

Dierenarts Nicole Schuttevaêr


Privacy statement


Copyright © Plus Dierenklinieken - Made by Team Klijnsma