Garantieregeling

Het niveau van opereren bij PlusDierenklinieken ligt hoog. Wij zien dan ook nauwelijks complicaties na operaties. Daarom introduceren wij de "OK-Garantieregeling" voor alle standaard operaties!

Dieren blijven levende wezens, waardoor complicaties nooit honderd procent te voorkomen zijn. Wij zijn echter zo overtuigd van de goede zorg die wij leveren, dat wij u de volgende garantie kunnen bieden:

 1. Geen kosten indien er complicaties zijn tijdens of na de operatie
  Omdat ieder dier voorafgaand aan de operatie grondig wordt onderzocht door de dierenarts, en ons team bestaat uit ervaren dierenartsen, is de kans op complicaties klein. Mocht er toch extra nazorg nodig zijn, dan nemen wij alle kosten voor onze rekening. Ook indien er medicijnen nodig zijn, herhaalde controles of verbandwissels of zelfs een her-operatie.
 2. Geen kosten voor operatie bij overlijden van het dier
  Ook bij gezonde dieren bestaat er een (klein) narcoserisico. Doordat wij uitsluitend de meest veilige narcosemiddelen gebruiken (gasnarcose), alle dieren tijdens de operatie zuurstof krijgen en we zorgen voor een goede bewaking tijdens de narcose, is dit risico bij ons echter heel klein. Mocht er wel iets gebeuren tijdens de operatie, dan zullen wij de kosten van de operatie en eventuele reanimatie niet in rekening brengen.

Voorwaarden voor deelname aan deze garantieregeling
De garantieregeling is geldig voor:

 • Alle standaard operaties. Hieronder vallen:
  -Sterilisatie van hond en kat (vrouwelijke dieren)
  -Castratie van hond en kat (mannelijke dieren)
  -Kleine huidtumoren, cystes en talgklierontstekingen verwijderen bij honden en katten (afhankelijk van de soort tumor en locatie)
 • Uitsluitend gezonde dieren (die vallen in narcose risicogroep ASA-1, d.w.z. zonder aandoeningen, chronische medicatie of overgewicht), waar bij het onderzoek voorafgaande aan de operatie geen bijzonderheden zijn gevonden.
 • Hond: leeftijd van 5 maanden t/m 5 jaar
 • Kat: leeftijd van 5 maanden t/m 7 jaar
 • Indien onze nazorg-adviezen worden opgevolgd. U krijgt hierover schriftelijk en mondelinge instructies, over bijvoorbeeld aangelijnd uitlaten, tijdelijk niet buiten laten van katten, eventuele kraag of romper, etc.

Privacy statement


Copyright © Plus Dierenklinieken - Made by Team Klijnsma