Esther Marchand

Esther Marchand

Functie: Paraveterinair

Passie: Je zult mij niet snel stil zien zitten; ik ben altijd wel in de weer. Lekker thuis of juist even weg. Ik geniet van de dagelijkse dingen! Het huishouden, een hapje eten buiten de deur, een spelletje spelen etc.

Leefstijl: Samen met mijn man en 2 dochters woon ik in Heerhugowaard.

Uitblinkend: Je komt mij tegen in vestiging De Saen en de Westerwatering. Ik vind het erg leuk om in die twee vestigingen te werken omdat de praktijken zo verschillen. De Saen is groot en de Westerwatering juist weer klein en dorps. Het is fijn om zowel met mens als dier te werken. Baliewerk, telefoon, opname, assistente-afspraken, in de spreekkamer assisteren, administratie, OK, ik vind het allemaal leuk. Ik ben een manusje van alles! En tuurlijk heb ik mijn vaste taken. De opnamepatiënten te verzorgen, nierconsulente, het juniorprogramma, de kittencheck, en de goede doelen. Er is geen dag hetzelfde en ik heb leuke collega's! Dit is wat mijn werk zo leuk maakt en dan maakt het niet uit of je 80 km. op een dag moet rijden!

Sinds: Zolang ik mij kan herinneren zijn er altijd bij ons huisdieren geweest. Toen ik als meisje van 12 jaar met een aangereden eend bij onze dorpsdierenarts kwam, is het balletje gaan rollen. Vanaf die tijd mocht ik bij hun meehelpen. In de praktijk, maar ook in het weekend 'de boer op' met de veearts! Na de Mavo heb ik in Barneveld mijn diploma paraveterinair behaald. Na 6 jaar in een praktijk in Heerhugowaard te hebben gewerkt ben ik sinds 2005 werkzaam bij PlusDierenklinieken.

 

 


Privacy statement


Copyright © Plus Dierenklinieken - Made by Team Klijnsma