Dierenarts aan huis

Welkom bij PlusDierenkliniek aan Huis

Wij hebben op een aantal vaste dagdelen per week een dierenarts beschikbaar te hebben voor huisvisites, met compleet uitgeruste elektrische auto. Groot gemak voor baasjes en dieren die liever thuis blijven. Wij bezoeken patiënten in de Zaanstreek, oftewel Zaanstad, Oostzaan & Wormerland.

Een huisvisite van de dierenarts kan om meerdere redenen wenselijk zijn:

- als uw dier erg gestrest wordt van een ritje naar de dierenarts
- als u (tijdelijk) slecht ter been bent
- als u geen vervoer heeft
- als er meerdere dieren naar de dierenarts moeten voor bijvoorbeeld vaccinatie
- als u euthanasie van uw dier in een veilige, rustige omgeving wilt laten uitvoeren
- als het dier absoluut stressvrij moet zijn voor een onderzoek, zoals de controle van suikerziekte-patiënten of bloeddrukmetingen bij hartpatiënten
- als u een huisvisite gewoon prettiger vindt!

Tarief
Deze service aan huis kost voor onze vaste klanten slechts € 35,50 (naast consult- en behandelkosten). Wij vragen u bij huisvisites af te rekenen via pinbetaling. Wij nemen geen contant geld aan i.v.m. veiligheidsoverwegingen. Indien op andere tijden dan de vastgestelde tijden huisvisites worden gereden, of u wilt graag dat uw vaste dierenarts de thuisvisite doet (tijdens zijn/haar spreekuren), dan zijn de kosten hoger.

Tijden
De dierenarts rijdt op een vaste tijd de huisvisites. Indien een ander tijdstip of andere dag u beter uitkomt of u wilt liever dat uw vaste dierenarts bij u thuiskomt (tegen een toeslag), dan kunnen wij de mogelijkheden met u bespreken.

Hoe kunt u een huisvisite soepel laten verlopen?
- Bedenk of uw dier(en) makkelijk vast te houden is thuis. Een dier is altijd anders bij de dierenarts dan in een thuissituatie. Wanneer nodig, kunnen we een assistente mee nemen voor het professioneel vasthouden van uw dier. Geeft dit bij het maken van de afspraak aan. Hier zitten extra kosten aan verbonden.
- Houd uw dier(en) in één ruimte en sluit evt. kattenluik of deuren, zodat ze niet stiekem naar buiten of bijv. naar zolder kunnen glippen.
- Houd paspoort en eventuele andere belangrijke documenten bij de hand.

Als uitgebreidere behandelingen nodig lijken te zijn, kan de dierenarts uw dier hiervoor meenemen naar de praktijk.
T: 075 617 39 11


Privacy statement