Charlotte Bersée

Charlotte Bersée

Functie: Paraveterinair

Passie: Ik ben opgegroeid met dieren, thuis liep er altijd wel een hond, konijn, hamster, rat of fret rond. Fretten zijn een grote passie gebleven, al een jaar of 15 heb ik er altijd wel 1 of meerdere gehad. Helaas heb ik mijn laatste fretje 'Teun' een aantal weken geleden moeten laten inslapen, maar in de toekomst gaat er vast weer eentje komen.

Leefstijl: Ik ben een geboren en getogen Alkmaarse. Op dit moment woon ik nog steeds in Alkmaar met mijn hond Harry en kat Igor. In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn hond in het bos of op het strand. Verder vind ik het leuk om met vrienden af te spreken en bordspelletjes te spelen of naar cabaret in het theater te gaan.

Uitblinkend: In de praktijken waar ik hiervoor werkzaam was, heb ik veel ervaring in de operatiekamer opgedaan. Op dit moment ben ik regelmatig in de spreekkamer en achter de balie te vinden op kliniek 'De Saen' en 'Westerwatering'.

Sinds: In tegenstelling tot veel van mijn collega's, ben ik er pas later achter gekomen dat ik dit werk wilde gaan doen. Toen ik 24 jaar was, ben ik gestart met een thuisstudie paraveterinair dierenartsassistente. Uiteindelijk heb ik mijn diploma behaald via het Groenhorst college te Barneveld. Sinds 2011 ben ik werkzaam als assistente, 6 jaar bij een praktijk in Schagen en 2 jaar in Alkmaar. En sinds kort dus bij PlusDierenklinieken, waar ik het erg naar mijn zin heb!


Privacy statement