Caspar Jinssen

Caspar Jinssen

Functie: Paraveterinair

Passie: Ik heb 12 jaar in de financiële dienstverlening gewerkt en 4 jaar bij de bloedbank totdat ik op vakantie ging naar Zuid Afrika. Dit was voor mij een hele mooie en emotionele ervaring omdat ik mij realiseerde dat ik alsnog met dieren wilde gaan werken. Dat is altijd mijn passie geweest maar ik dacht dat het niet meer mogelijk zou zijn omdat ik geen medische opleiding had. Na deze fantastische reis heb ik mij omgeschoold tot paraveterinair in Barneveld. Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad maar in oktober 2020 heb ik mijn diploma behaald!.

Leefstijl: Ik heb 7 jaar samengewoond met mijn vriendin maar begin 2020 hebben we deze relatie beëindigd. Momenteel woon ik tijdelijk in een bungalow in Oudorp bij Alkmaar totdat ik een permanente huurwoning kan betrekken. Zelf heb ik altijd katten gehad en vroeger ook allerlei andere dieren zoals Jack Russell Joep en konijnen als kind. Momenteel heb ik Lucy, een geweldig leuke Russisch blauwe kat.

Uitblinkend: Dierenwelzijn staat bij mij bovenaan. Mijn werkdag is geslaagd als ik dieren en eigenaren samen met mijn collega’s, ècht heb kunnen helpen. Het leveren van kwaliteit en service vind ik belangrijk. Ik heb speciale interesse in tandheelkunde en katten geneeskunde. Ook vogels en reptielen vind ik erg interessant. U kunt mij tegenkomen in de vestigingen De Saen of Saendelft.

Sinds: 2016 ben ik vrijwilliger bij ARTIS, ik heb verschillende stages gelopen bij meerdere (vogel)dierenarts praktijken alsmede een reptielenopvang en bij Stichting Leeuw. Ik heb daarna een jaar bij Stad & Land dierenklinieken gewerkt en bij een 2e lijns dierenartsenpraktijk voor tandheelkunde in Amsterdam.


Privacy statement


Copyright © Plus Dierenklinieken - Made by Team Klijnsma