alt=
Dierenarts aan Huis

Dierenarts aan huis

Wilt u liever de dierenarts aan huis ? Dat kan ook! Een aantal dagdelen per week is er een dierenarts van onze dierenkliniek beschikbaar om bij u thuis voor uw huisdier te komen. Bijvoorbeeld voor vaccinaties, onderzoek of bijvoorbeeld euthanasie. PlusDierenklinieken heeft hiervoor een milieuvriendelijke elektrische auto gekozen.

De dierenarts komt bij u thuis als…

• uw huisdier erg gestrest wordt van een ritje naar de dierenarts, • u (tijdelijk) slecht ter been bent of geen vervoer heeft, • er meerdere dieren tegelijk naar de dierenarts moeten voor bijvoorbeeld vaccinatie, • uw huisdier absoluut stressvrij moet zijn voor een onderzoek, zoals bij de controle van suiker of bloeddrukmetingen bij hartpatiënten, • u uw huisdier liever in de eigen omgeving wilt laten inslapen. En natuurlijk kunt u ook altijd de dierenarts bij u aan huis laten komen als u een huisvisite gewoon prettiger vindt. Bel ons voor een afspraak!

Euthanasie bij u thuis

Is het moment gekomen dat u uw hond, kat of ander huisdier gaat laten inslapen, dan is dat een verdrietig moment. Veel mensen willen hun huisdier dan ook liever thuis laten inslapen. Dat levert minder stress op bij het huisdier zelf en is fijner voor u. Om dat mogelijk te maken komt er een dierenarts van onze dierenkliniek bij u thuis voor de euthanasie. Is uw huisdier eenmaal overleden, dan bepaalt u wat er met uw huisdier gebeurt. Zelf begraven, laten cremeren of een huisdierbegraafplaats, er is veel mogelijk. Wij kunnen u helpen met deze keuze.

Voorbereiding thuis

Komt de dierenarts bij u thuis, dan kan uw huisdier ook daar onrustig zijn. Om de huisvisite zo goed mogelijk te laten verlopen, vragen wij u alvast zelf het volgende voor te bereiden: • Houd uw dier in één ruimte en sluit alle deuren en eventuele kattenluiken waardoor ze kunnen ontsnappen. • Leg alle belangrijke papieren alvast klaar zoals het dierenpaspoort en eventuele andere relevante documenten. Kwam u eerder bij een andere dierenarts? Vraag dan om een uitdraai van de medische gegevens, zodat wij op de hoogte zijn van de voorgeschiedenis van uw dier. • Overleg vooraf met de assistente of er extra hulp nodig is bij het vasthouden van uw huisdier. Als dat zo is, dan komt er een assistente mee. Dit moet tijdig aangegeven zijn zodat we dit kunnen regelen. Hier worden extra kosten voor in rekening gebracht.

Nagels knippen, medicijnen bezorgen of suikercontroles bij u thuis?

Heeft u voor uw huisdier reguliere zorg nodig, dan kunt u ook de assistente van onze dierenkliniek thuis laten komen. Zij verzorgen onder meer: suikercontroles, nagels knippen en bezorgen de medicijnen.

De dierenarts aan huis in de Zaanstreek, Amsterdam-Noord en daarbuiten

De dierenarts aan huis-service is er op elke werkdag in de Zaanstreek, Zaanstad, Oostzaan en Wormer. Voor elke huisvisite kunt u via onze praktijk een afspraak maken. Patiënten in andere regio’s, zoals Amsterdam-Noord en Marken-Binnen, bezoeken we na overleg. U kunt dit telefonisch bespreken met de assistentes in onze kliniek.

Kosten dierenarts aan huis

Voor deze service rekenen we onze vaste klanten € 32,50 naast de consult- en behandelkosten. U kunt dit via de pin betalen. Bij een bezoek buiten de regio Zaanstreek worden er meerkosten in rekening gebracht.

Bel ons voor de dierenarts bij u thuis

De dierenarts aan huis beschikt over een compleet uitgeruste elektrische auto om zoveel mogelijk behandelingen ook bij u thuis uit te voeren. Blijkt bij u thuis dat een uitgebreidere behandeling nodig is, dan kan de dierenarts uw huisdier hiervoor meenemen naar de praktijk. Wilt u ook de dierenarts aan huis en woont u in de Zaanstreek of daar vlakbij? Bel ons dan op 075 – 617 39 11 om een afspraak te maken voor uw huisdier bij u thuis.


Privacy statement


Copyright © Plus Dierenklinieken - Made by Team Klijnsma