Beloningsbal voor de kat

De beloningsbal kan bij honden, katten en konijnen worden gebruikt als uw dier meer beweging nodig heeft of zelfs moet afvallen. Ook als uw huisdier alleen thuis is, kan de bal gebruikt worden om het dier te vermaken.

Hoe werkt de beloningsbal?
Vul de bal met brokjes of iets anders wat uw dier graag lust. Om uw dier kennis te laten maken met de werking van de beloningsbal moet de eerste keer het vulgat van de bal op maximale grootte worden gezet. Op deze manier valt de vulling er makkelijk uit en zal uw dier het trucje snel door hebben! Zodra uw dier door heeft hoe de beloningsbal werkt, kun u het gat op een kleinere stand zetten zodat het veroveren van de traktatie steeds moeilijker wordt. Over het algemeen hebben honden dit spel sneller door dan katten of konijnen. Geef daarom de moed niet te snel op als uw kat of konijn niet weet hoe het werkt. Blijf ze ermee helpen!

Geef de beloningsbal nooit zonder toezicht aan uw dier als u niet weet hoe uw dier erop reageert. Sommige dieren die alleen zijn, proberen speeltjes te slopen en zullen daar soms ook in slagen!

Veel speelplezier!

Beloningsbal kat plusdierenklinieken


Privacy statement


Copyright © Plus Dierenklinieken - Made by Team Klijnsma