Artroseprogramma

Begint uw dier moeilijker te lopen?
Komt uw huisdier met meer moeite uit de mand?
Is hij of zij vaker chagrijniger of minder enthousiast?

Deze klachten worden vaak gezien als 'ouderdomsklachten' en worden daarom niet behandeld. Vaak is hier echter sprake van artrose (gewrichtsslijtage). Artrose is de degeneratie (het aftakelen) van het gewrichtskraakbeen. Het treft vaak oudere honden maar het kan op elke leeftijd ontstaan. Wanneer een dier artrose heeft is bewegen pijnlijk en krijgen het dier de neiging om het gewricht steeds minder te gaan bewegen. Dit veroorzaakt stijfheid en slapper wordende spieren. Klachten die bij artrose kunnen voorkomen zijn: pijn, stijfheid, bewegingsbeperkingen, moeilijk springen, moeilijk opstaan, kreupel lopen bij het begin van de oefening, krakend geluid van de botten, dikke gewrichten

Dit is een aandoening die voor veel pijn en ongemak zorgt.
Hoewel de aandoening niet te genezen is, kan de slijtage worden vertraagd en de klachten worden aangepakt.

Door deelname aan het PlusArtroseprogramma worden u en uw dier gedurende een jaar begeleid door onze opgeleide assistentes en uw dierenarts. Ons doel is om bij uw dier de pijn en klachten te verhelpen. Dit doen wij door middel van het opstellen van een overzichtelijk en strategisch behandelingsplan. Gedurende het jaar houden wij met u dier maandelijks contact waarbij wij het opgestelde en persoonlijk behandelingsplan evalueren en indien nodig aanpassen.
De kosten voor dit programma zijn €83,95 of €61,- afhankelijk van de keuze voor pakket A of B (bij interesse kunnen onze assistentes u het verschil uitleggen) (prijzen in geldig 2021)

Heeft u nog vragen? Bel ons gerust of loop eens binnen!

Vraag voor meer informatie de folder op bij een van onze vestigingen.


Privacy statement


Copyright © Plus Dierenklinieken - Made by Team Klijnsma