Aert Jorna

Aert Jorna

Functie: Dierenarts

Passie: Mijn passie ligt op vele vlakken: In mijn werk geef ik mijn volle zorg en aandacht aan u, uw huisdier en de mensen met wie ik samenwerk. Om samen met elkaar het best haalbare resultaat te kunnen bereiken. Onze nieuwe passie hebben we gevonden in Spanje: daar gaan we dit najaar een gezelschapsdierenkliniek openen. Een fantastische uitdaging!

Leefstijl: In mijn vrije tijd staan mijn gezin, onze honden en sport centraal. Met mijn vrouw maak ik graag verre reizen en bezoeken we geregeld (hard)rock concerten. Onze kinderen studeren en wonen op zichzelf. We hebben 2 Bearded Collies, Banjer en Blitz. Verder zit ik 2-3x week op de racefiets en bij tijdgebrek loop ik hard.


Uitblinken:
Ik ben een teamplayer, die graag samenwerkt. Diergeneeskundig allround geschoold (alle diersoorten) en met een praktische probleemoplossende benadering. Het kontakt met mens en dier, chirurgie, gebitsbehandelingen, orthopedische problemen en echografie boeien mij.

Sinds: In mijn jeugd was ik vaak tussen de koeien en de schapen te vinden op de boerderij van mijn pake en beppe in Leeuwarden. Mijn studietijd in Utrecht was enerverend! Naast de studie meerdere bestuursfuncies gedaan. Ik ben als koeiendokter afgestudeerd, maar na enkele jaren kwam ik erachter dat ik in de gezelschapsdieren mijn diergeneeskundige passie meer kon uitdiepen. Van mijn 24 jaar als dierenarts heb ik zo'n 20 jaar overdag als gezelschapsdierenarts gewerkt en in de diensten als veearts met koeien, schapen en paarden. Na 20 jaar Dierenartsencombinatie Gorredijk vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Nabij Almeria in Spanje ga ik met mijn vrouw een dierenartspraktijk opbouwen , gericht op de buitenlanders die daar met hun huisdier wonen.Privacy statement