Suzette de Kler

Suzette de Kler

Functie: Dierenarts

Passie: Ik ben een gezelligheidsmens en ben ook graag buiten. Ik hou ervan leuke dingen te doen en ben dan ook veel buiten met de kinderen. Sporten is altijd mijn grote passie geweest. Ik heb altijd op hoog niveau gezwommen en enkele jaren les gegeven aan de jongste kinderen op de zwemvereniging. Nu zwem ik nog met de kinderen en doe aan TRX. Reizen is ook een grote hobby. De cultuur opsnuiven en de dieren bewonderen vind ik erg leuk. En mijn bezoek aan Thailand (oa. voor stage) heeft veel indruk gemaakt.

Leefstijl: Als jong meisje ben ik opgegroeid in Leiden. Mijn moeder had vroeger veel konijnen en zelf hebben wij vogels, cavia’s en hamsters gehad. In mijn studietijd ben ik naar Amsterdam verhuisd en ben daar gaan samenwonen. In verloop van de jaren daar hebben wij heel wat nieuwe inwoners erbij gekregen, 5 katten en 2 fretten. Na mijn afstuderen was ons nieuwe huis gebouwd en zijn wij verhuisd naar Assendelft. En wonen nu in een rustige en heerlijke omgeving. Ik woon hier met mijn gezin, 3 katten en konijn.

Uitblinkend: Tandheelkunde vind ik erg leuk om te doen, daar kan ik echt van genieten. Het resultaat na de behandeling is erg mooi, geen stank meer bijvoorbeeld uit de bek. Maar ook vaak de reacties van de eigenaren dat hun dier weer vrolijk is en geknuffeld wil worden zijn erg leuk. De tandheelkunde doe ik samen met mijn assistente die veel cursussen heeft gevolgd en het is erg leuk om zo een team met elkaar te zijn. Daarnaast doe ik de dermatologie erbij, wat ook erg leuk is om te doen. Daar heb ik ook cursussen voor gevolgd. Elke keer zijn er weer nieuwe ontwikkelen wat het erg interessant maakt.

Verder kunt u mij vinden op alle praktijken van PlusDierenklinieken en doe ik 1x per week de huisvisites van de Dierenarts Aan Huis.

Sinds: augustus 2006 ben ik werkzaam als dierenarts en werk sinds juni 2007 bij PlusDierenklinieken.

De 10 pluspunten
van PlusDierenklinieken
op een rij lees meer...
Plus vaste klanten voordeel.
U krijgt voorrang bij spoed, aantrekkelijke korting op
veel van onze diensten, programma's en dierenvoeding lees meer...
Nieuwsbrief ?

Meer informatie?
bel 075 617 39 11 of
info@plusdierenklinieken.nl