Spoeddienst 075 617 39 11

Als uw huisdier een probleem heeft dat niet kan wachten tot onze reguliere openingstijden, wilt u toch snel en goed geholpen worden. Daarvoor bent u bij ons aan het beste adres. Als enige dierenkliniek in de Zaanstreek bieden wij 7 dagen per week hoogstaande spoedhulp.


Spoedhulpdienst bij uw vertrouwde dierenarts

Allereerst zijn wij zelf een groot deel van de week en in het weekend beschikbaar in onze vestiging De Saen aan de Tjotterlaan in Zaandam voor spoedhulp. Wij hebben altijd minimaal één dierenarts en een assistente paraat staan. Uw dier is dan in de vertrouwde zorg van onze eigen dierenartsen. We beschikken over uw dossier en we hebben alle faciliteiten in huis om uw dier direct te helpen.

Spoedhulp diensttijden:
- maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 21:00 uur
- zaterdag van 09:00 tot 19:00 uur
- zondag en feestdagen: 10:00 tot 18:00 uur (de dienstdoende dierenarts is oproepbaar; afspraak na telefonisch overleg)


Spoedhulp buiten onze eigen spoedhulp diensttijden.

Voor de enkele keer dat uw dier hulp nodig heeft, buiten onze eigen spoedhulp diensttijden zijn wij een samenwerking aangegaan met Hugo; Spoed- en verwijskliniek ( 020-3080750). Ook de dierenartsen die hier werken zijn zeer ervaren in het verlenen van spoedeisende hulp. Ze hebben beschikking over vele faciliteiten die direct ingezet kunnen worden wanneer uw huisdier een ernstig probleem heeft. Indien nodig kunnen ook operaties plaatsvinden. Voor meer informatie: wwww.mcvoordieren.nl/over-spoedkliniek


 


Privacy statement