Samenwerkende organisaties

Om een zo goed mogelijke dienstverlening te bieden werken wij nauw samen met diverse organisaties.

Hond en Kat aan de Zaan
Sinds mei 2015 is het mogelijk om een afspraak bij de dierenarts van PlusDierenklinieken op locatie van dierenspeciaalzaak Hond en Kat aan de Zaan (Dr. H.G. Scholtenstraat 5) te maken.

Famed
De verwerking van onze nota’s hebben wij overgedragen aan Famed B.V. Dit bedrijf is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het factureren en innen van nota’s.

LICG, landelijk informatiecentrum gezelschapsdieren
Het LICG geeft betrouwbare informatie over het houden van huisdieren. Op de website van het LICG vindt u huisdierenbijsluiters van veel dieren en heldere praktische informatie.
http://professionals.licg.nl/ContentSuite/upload/lgp/image/Promotie%20LICG/LICG%20BANNER%20120%20x%2060%20def.jpg

KNMvD, Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde
De KNMvD komt op voor de belangen van de dierenartsen en de dieren. Zo overlegt de KNMvD bijvoorbeeld met de overheid, het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en de faculteit Diergeneeskunde over beleidszaken. Denk maar eens aan bestrijding van dierziekten, wet- en regelgeving, volksgezondheid, dierenwelzijn, diergeneesmiddelen.

Hugo; Spoed- en verwijskliniek
Voor de enkele keer dat uw dier hulp nodig heeft buiten onze eigen spoedhulp diensttijden, zijn wij een samenwerking aangegaan met Hugo; Spoed- en verwijskliniek (020-3080750).
Ook de dierenartsen die hier werken zijn zeer ervaren in het verlenen van spoedeisende hulp.
Ze hebben beschikking over vele faciliteiten die direct ingezet kunnen worden wanneer uw huisdier een ernstig probleem heeft.

PetPlan
U en uw gezin zijn verzekerd tegen ziektekosten. Dit is verplicht, maar u ziet er ook de noodzaak van in. U wilt dát wat u dierbaar is graag goed beschermen en verzorgen. Heeft u een dure medische behandeling nodig, dan betaalt uw zorgverzekering de rekening. Gelukkig is dit ook mogelijk voor uw geliefde dier. PetPlan biedt een hondenverzekering, kattenverzekering, konijnenverzekering en een papegaaienverzekering.

Reaal Dier&Zorg
Reaal Dier & Zorg is een aanbieder van ongevallen- en ziektekostenverzekeringen voor honden en katten in Nederland.

VPM, Nederlandse Vereniging voor Veterinair Praktijk Management 
De Nederlandse Vereniging voor Veterinair Praktijk Management, de VPM heeft als doel het praktijkmanagement binnen de dierenartspraktijken te professionaliseren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De 10 pluspunten
van PlusDierenklinieken
op een rij lees meer...
Plus vaste klanten voordeel.
U krijgt voorrang bij spoed, aantrekkelijke korting op
veel van onze diensten, programma's en dierenvoeding lees meer...
Nieuwsbrief ?

Meer informatie?
bel 075 617 39 11 of
info@plusdierenklinieken.nl

Online afspraak maken?
Klik hier


Privacy statement