Regina Schut

Regina Schut

Functie: Paraveterinair

Passie: Al van jongs af aan ben ik gek van dieren. Ik wilde vroeger altijd dierenarts worden, dat is niet gelukt. Maar paraveterinair zijn is misschien nog wel veel leuker!
Reizen is mijn grootste passie. Ik vind het heerlijk om in het buitenland te zijn. Proeven van andere culturen, met een cocktail op het strand liggen, excursies naar mooie bezienswaardigheden.
Dichter bij huis houd ik er van om af en toe een uurtje paard te rijden of met de hond van mijn ouders te wandelen. Maar ook van lunchen met vriendinnen of een gezellig avondje met vrienden bij elkaar kan ik genieten.

Leefstijl: Ik ben geboren in Amsterdam en opgegroeid in Diemen. Daar woonde ik samen met mijn ouders, zusje en onze hond. Een paar jaar geleden heb ik mijn vriend leren kennen en kort daarna zijn we gaan samenwonen in Amsterdam zuid. Ongeveer drie jaar geleden zijn wij met onze twee katten naar Osdorp verhuisd. In februari ben ik bevallen van onze prachtige zoon.

Uitblinken: U vindt mij momenteel vooral achter de balie en in de spreekkamer.

Sinds: 2013 afgestudeerd als paraveterinair aan het Groenhorst college te Barneveld. Waarna ik direct aan de slag kon bij mijn toenmalige stagebedrijf, een kleine praktijk in Duivendrecht. Na twee jaar werkervaring vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. In 2015 startte ik met werken bij Dier medisch centrum Kennemerland, als vaste invaller. Sinds kort ben ik werkzaam bij PlusDierenkliniek de Saen waar ik het erg naar mijn zin heb.

De 10 pluspunten
van PlusDierenklinieken
op een rij lees meer...
Plus vaste klanten voordeel.
U krijgt voorrang bij spoed, aantrekkelijke korting op
veel van onze diensten, programma's en dierenvoeding lees meer...
Nieuwsbrief ?

Meer informatie?
bel 075 617 39 11 of
info@plusdierenklinieken.nl