Bij ons altijd gratis en voor de deur parkeren
Wij hebben zeer ruime openingstijden
Als u dat wilt, komen we bij u thuis

Onze klinieken

Wij staan dicht bij u en uw huisdier. Met drie vestigingen in de Zaanstreek die makkelijk bereikbaar zijn. Met gratis parkeerruimte voor de deur en ruime openingstijden (klik op de vestiging naar keuze om de openingstijden te zien).
We kunnen ook bij u thuis komen. Dat kan een uitkomst zijn voor dieren die in de stress raken als zij naar de praktijk moeten. Voor deze service is elke werkdag een dierenarts met auto beschikbaar.

Huisregels

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het u niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u de afspraak minimaal 24 uur van tevoren bij ons af te zeggen.
Wij doen onze uiterste best om wachttijden te zoveel mogelijk te voorkomen. Omdat wij met levende dieren werken en met tussenkomst van spoedgevallen, is dit niet altijd mogelijk, maar u kunt ons daarbij wel helpen door op tijd te komen. Als u te laat komt, betekent dit dat alle dieren die na u komen onnodig moeten wachten. Bij te laat komen kan het dan nodig zijn dat wij een nieuwe afspraak inplannen. 
De kosten van het te laat komen of het (niet tijdig) annuleren van een afspraak, brengen wij in rekening.

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen buiten openingstijden is een van onze dierenartsen elke werkdag tot 21:00 uur en op zaterdag/zondag van 09:00/10:00 tot 19:00/18:00 uur bereikbaar. We beschikken altijd over de gegevens van uw huisdier. Een geruststellend idee. Voor spoedeisende hulp buiten deze tijden werken we goed samen met de spoed-en verwijskliniek.

Heeft u vragen of opmerking, vult u a.u.b. onderstaand contactformulier in. Dan nemen wij desgewenst contact met u op.

De 10 pluspunten
van PlusDierenklinieken
op een rij lees meer...
Plus vaste klanten voordeel.
U krijgt voorrang bij spoed, aantrekkelijke korting op
veel van onze diensten, programma's en dierenvoeding lees meer...
Nieuwsbrief ?

Meer informatie?
bel 075 617 39 11 of
info@plusdierenklinieken.nl

Online afspraak maken?
Klik hier


Privacy statement