Nirita Brand

Nirita Brand

Functie: Dierenarts

Passie: Mijn passie is lekker eten. Ik ben altijd benieuwd om nieuwe dingen uit te proberen en zelf te maken. Het leukste vind ik misschien nog wel om in het buitenland nieuwe dingen te proberen. Ik heb zo al de gekste dingen gegeten, niet allemaal even lekker ;-). Verder kan ik genieten van allerlei activiteiten met vrienden. Dit kan gewoon een borrel op het terras in de zon zijn, maar ook voor dingen als een escape room, kanoën, of een leuk bordspel kun je mij wakker maken.

Leefstijl: Ik kom oorspronkelijk uit Amstelveen. Ik had vroeger 2 konijnen, 2 katten en 2 honden waarmee ik door het Amsterdamse Bos dwaalde. Een hele beestenbende dus, heerlijk! Ik wist al vrij snel dat ik Diergeneeskunde wilde gaan studeren en ben daarvoor dan ook naar Utrecht verhuisd. Hier heb ik mijn vriend leren kennen. Op dit moment woon ik in een ieniemienie huisje, helaas eventjes te klein voor huisdieren. Ik heb wel regelmatig het hondje van mijn ouders te logeren en als ik een beetje groter woon, komt er zeker weten een kat.

Uitblinkend: Ik heb eigenlijk een brede interesse. Maar de laatste jaren ben ik veel bezig geweest met de kattengeneeskunde. Niet alleen de medische kant, maar ook hoe we katten met zo min mogelijk stress kunnen behandelen. Daarnaast ben ik begonnen met het maken van buikecho’s en opereer ik graag. Ik vind alle operaties leuk, maar kan wel heel veel voldoening halen uit de ‘priegeloperaties’, operaties waarbij je heel klein en fijn moet werken, zoals bijvoorbeeld bij de oogheelkunde. Deze voorliefde voor priegelen uit zich verder ook in het behandelen van de kleine knagers en konijnen, wat ik ook graag doe.

 Sinds: Ik ben afgestudeerd in 2013 en heb eerst in Almere, en daarna 3 jaar in Alphen aan den Rijn gewerkt. U zult mij vooral op de vestiging de Saen treffen.

 

De 10 pluspunten
van PlusDierenklinieken
op een rij lees meer...
Plus vaste klanten voordeel.
U krijgt voorrang bij spoed, aantrekkelijke korting op
veel van onze diensten, programma's en dierenvoeding lees meer...
Nieuwsbrief ?

Meer informatie?
bel 075 617 39 11 of
info@plusdierenklinieken.nl

Online afspraak maken?
Klik hier