alt=

Nieuws

70 Zoekresultaten

Zaan de Wandel

24 september 2018

Op 9 september j.l. hebben onze collega's Brenda, Sandra, Stephanie en Christel deelgenomen aan de achtste editie van Zaan de Wandel. Samen hebben ze de tocht van…

lees verder...

 

Zaan de Wandel

24 september 2018

Op 9 september j.l. hebben onze collega's Brenda, Sandra, Stephanie en Christel deelgenomen aan de achtste editie van Zaan de Wandel. Samen hebben ze de tocht van 15 kilometer gelopen en op deze manier meegeholpen aan het bij elkaar wandelen van geld voor het goede doel.

Dit jaar komen de opbrengsten ten goede aan het inloophuis Centrum voor Leven met Kanker Zaanstreek | Anna's huis én borstkankeronderzoek door het Antoni van Leeuwenhoek.

Goed gedaan dames!

 

Vorderingen verbouwing Westerwatering

7 augustus 2018

De afgelopen 8 weken is er ontzettend hard gewerkt om onze praktijk Westerwatering aan de Langweide 166 in Zaandam in een nieuw jasje te steken. Er is ontzettend…

lees verder...

 

Vorderingen verbouwing Westerwatering

7 augustus 2018

De afgelopen 8 weken is er ontzettend hard gewerkt om onze praktijk Westerwatering aan de Langweide 166 in Zaandam in een nieuw jasje te steken. Er is ontzettend veel gebeurd maar er moeten ook nog wel een aantal zaken afgerond worden. Het kan dus zijn dat u de komende weken naast de vertrouwde medewerkers van Plus Dierenklinieken ook nog wat bouwvakkers of schilders rond ziet lopen. We proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken en hopen op uw begrip.
 
Vanaf maandagmiddag 13 augustus kunnen we de vernieuwde spreekkamer op de begane grond en de operatiekamer op de eerste verdieping in gebruik gaan nemen. Vanaf dinsdag 14 augustus zijn we ook weer in de ochtend geopend. De openingstijden voor Westerwatering zijn:

Maandag t/m vrijdag 08:30 tot 12:00 uur en 13:00 tot 17:00 uur Maandag- t/m donderdagavond 18:00 tot 19:30 uur.
 
 
 
 
 

 

Niet verschijnen op afspraken of te laat afzeggen

23 juli 2018

Lieve mensen, Momenteel is het echt gigantisch druk op alle drie de praktijken. Soms zo druk dat we dieren pas later kunnen helpen dan we zouden willen. Vaak…

lees verder...

 

Niet verschijnen op afspraken of te laat afzeggen

23 juli 2018

Lieve mensen,
Momenteel is het echt gigantisch druk op alle drie de praktijken. Soms zo druk dat we dieren pas later kunnen helpen dan we zouden willen. Vaak moeten onze artsen en assistentes overwerken en/of in hun pauze doorwerken om toch alle dieren te kunnen helpen.
Het is dan bijzonder frustrerend als eigenaren zonder afbericht niet op komen dagen, dat is dan echt verloren tijd. Bij op tijd afzeggen, hadden we daar tenslotte een ander dier kunnen helpen.
We gaan daarom ons beleid t.a.v. het niet (tijdig) afzeggen iets strikter hanteren. Dat betekent dat we het consult in rekening brengen als er niet tijdig is afgebeld.
Tijdig afbellen wil zeggen: tot 12 uur vooraf bij consult-afspraken, en tot 24 uur voor operaties, echo's/röntgen of tandheelkundige behandelingen.
 
Kosten voor het niet verschijnen op consult afspraken: €38,50
Bij afspraken waarvoor langer dan de consult tijd wordt vrijgehouden (bijvoorbeeld bij operaties, echo's/röntgen of tandheelkundige behandelingen) worden hogere kosten in rekening gebracht.
Leest u voor meer informatie punt 3.10 en 3.11 in onze algemene voorwaarden, plusdierenklinieken.nl/algemene-voorwaarden.html

 

Spoed- en verwijskliniek Hugo

11 juli 2018

Vanaf 11 juli sturen wij spoedpatiënten, buiten onze ruime openingstijden en onze eigen spoedhulp diensttijden, door naar Spoed- en verwijskliniek Hugo. Hugo bestaat…

lees verder...

 

Spoed- en verwijskliniek Hugo

11 juli 2018

Vanaf 11 juli sturen wij spoedpatiënten, buiten onze ruime openingstijden en onze eigen spoedhulp diensttijden, door naar Spoed- en verwijskliniek Hugo. Hugo bestaat uit een team met zeer ervaren dierenartsen die de beste en meest toegankelijke zorg kunnen bieden. Ze zijn 24 uur per dag bereikbaar in Zwanenburg, hebben korte wachttijden en gunstige tarieven. De reistijd bedraagt 6 tot 9 minuten meer dan naar het Medisch Centrum voor Dieren in Amsterdam, waar we hiervoor naar doorverwezen. Mocht u toch liever daar heen gaan, dan kan dat.

 

De 10 pluspunten
van PlusDierenklinieken
op een rij lees meer...
Plus vaste klanten voordeel.
U krijgt voorrang bij spoed, aantrekkelijke korting op
veel van onze diensten, programma's en dierenvoeding lees meer...
Nieuwsbrief ?

Meer informatie?
bel 075 617 39 11 of
info@plusdierenklinieken.nl

Online afspraak maken?
Klik hier


Privacy statement