Karin Kwikkel

Karin Kwikkel

Functie: Paraveterinair

Passie: Ik ben graag in mijn vertrouwde omgeving. Of dit nu thuis is, of op mijn werk. In mijn vrije tijd sport ik regelmatig en zit in een recreatief volleybalteam. Ik ben creatief. Ook wil ik als het mooi weer is graag samen met mijn vriend een stukje touren op onze motoren. Dieren, en dan met name katten, vind ik geweldig. Ik vind het echt leuk om te zien wat voor rare, gekke dingen ze allemaal uithalen.

Leefstijl: Ik ben geboren en getogen Zaandamse. Ik woon samen met mijn vriend, zoon en 3 katten.

Uitblinkend: Ik kan me goed inleven in mensen. Ik doe mijn werk graag en zou geen leukere, afwisselendere baan kunnen verzinnen. Het liefst assisteer ik de dierenarts tijdens operaties en spreekuren.

Sinds: Al sinds 1993 ben ik werkzaam als assistente. Ik ben er zogezegd ingerold: ik had namelijk de opleiding reclametekenen gedaan, maar daar kon ik niet toen geen werk in vinden. Na veel sollicitaties op allerlei baantjes werd ik uiteindelijk aangenomen als dierenartsassistente. Sinds een jaar of 6 ben ik officieel paraveterinair dierenartsassistente en werk met veel plezier samen met mijn collega’s bij PlusDierenkliniek de Saen.

De 10 pluspunten
van PlusDierenklinieken
op een rij lees meer...
Plus vaste klanten voordeel.
U krijgt voorrang bij spoed, aantrekkelijke korting op
veel van onze diensten, programma's en dierenvoeding lees meer...
Nieuwsbrief ?

Meer informatie?
bel 075 617 39 11 of
info@plusdierenklinieken.nl

Online afspraak maken?
Klik hier


Privacy statement