Janneke Jansen-Tigchelaar

Janneke Jansen-Tigchelaar

Functie: Paraveterinair

Passie: Mijn passie is de natuur, alles met planten en dieren. Ik geniet als ik door duinen of bossen wandel en allerlei planten en dieren zie. Ik leer ook graag nieuwe weetjes over dieren en planten, maar ook de medische kennis die ik op mijn werk opdoe en kan toepassen geeft mij veel voldoening.

Leefstijl: Ik woon in Heiloo met mijn man. Op het moment heb ik geen huisdieren, o.a. omdat we regelmatig een dag/weekend de natuur in gaan voor bijvoorbeeld bushcraft cursussen. Verder doe ik aan boogschieten en jiu jitsu en ik hou van motorrijden.

Uitblinkend: U komt mij tegen op de vestiging De Saen. De afwisseling van balie, spreekuur, operaties en andere taken die bij het werk komen kijken maakt het werk voor mij zo leuk. Ik werk heel precies en help u zo goed mogelijk met uw dier(en).

Sinds: In 2011 heb ik mijn diploma paraveterinair gehaald aan het Clusius College in Alkmaar. Daarna heb ik gewerkt bij dierenklinieken in Heemskerk, Alkmaar Noord en Heiloo. Sinds april 2018 werk ik met veel plezier bij Plus Dierenklinieken.

 

 

De 10 pluspunten
van PlusDierenklinieken
op een rij lees meer...
Plus vaste klanten voordeel.
U krijgt voorrang bij spoed, aantrekkelijke korting op
veel van onze diensten, programma's en dierenvoeding lees meer...
Nieuwsbrief ?

Meer informatie?
bel 075 617 39 11 of
info@plusdierenklinieken.nl

Online afspraak maken?
Klik hier


Privacy statement