Fysiotherapie voor dieren

Plusdierenklinieken biedt nu ook fysiotherapie voor dieren!

Probleemloos bewegen is voor een dier van essentieel belang. De aanwezigheid van pijn is voor mens en dier een beperkende en bedervende factor. Verkeerd bewegen zorgt voor steeds meer klachten aan andere gewrichten en spieren.

De dierfysiotherapeut is de expert op het gebied van bewegen. Met behulp van verschillende behandeltechnieken kan een fysiotherapeut zorg dragen voor het voorkomen, verminderen en compenseren van ziekten en aandoeningen van het houdings- en bewegingsapparaat. Naast het verminderen van de klachten en het opbouwen van de spierkracht tijdens de behandelingen, is het ook de bedoeling dat u als eigenaar leert hoe u met oefeningen en massage de verbeteringen in stand kan houden.

De fysiotherapeut kan worden ingeschakeld bij de volgende aandoeningen of gedragsveranderingen:

Honden (en katten)

  • Rug- en nekklachten (bijv. hernia, spondylose, lumbosacrale instabiliteit)
  • Verlammingsverschijnselen
  • Artrose, reumatische aandoeningen en OCD
  • Heupdysplasie (HD)
  • Elleboogdysplasie (ED, LPA, LPC)
  • Letsels aan spieren, pezen, banden en of gewrichten
  • Ondersteuning bij revalidatie na operatie of andere veterinaire behandeling (Bijv. revalidatie na heup- en of knieoperatie, botbreuken etc)
  • Overgewicht
  • Afwijkingen in houding, stand of gang
  • Gedragsveranderingen (bijv. problemen met in en uit de auto springen, moeite met opstaan, opstartproblematiek, verzet bij borstelen en/of aaien etc.)

Iedere laatste dinsdagochtend van de maand zal gediplomeerd dierfysiotherapeute Lonneke Haan voortaan patiënten ontvangen bij PlusDierenkliniek Saendelft in Assendelft. Zij werkt de andere dagen in haar praktijk in Amsterdam en Grootebroek, waar ze ook de mogelijkheid heeft om hydrotherapie te geven.

Kosten voor het eerste consult van 1 uur zijn 63,50 euro, vervolg afspraken kosten 49,- euro. Indien u een afspraak wenst, kunt u zelf contact opnemen met Lonneke Haan op nummer 06-43.22.20.70, lonnekehaan@dierfysio.eu. of via www.dierfysio.eu
Voor vragen kunt u ook contact opnemen met PlusDierenklinieken.

De 10 pluspunten
van PlusDierenklinieken
op een rij lees meer...
Plus vaste klanten voordeel.
U krijgt voorrang bij spoed, aantrekkelijke korting op
veel van onze diensten, programma's en dierenvoeding lees meer...
Nieuwsbrief ?

Meer informatie?
bel 075 617 39 11 of
info@plusdierenklinieken.nl

Online afspraak maken?
Klik hier


Privacy statement