Dorothea Pronk

Dorothea Pronk

Functie: Dierenarts

Passie: Mijn twee grote passies zijn honden en wandelen, het liefst gecombineerd. In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit in de natuur gewapend met camera om mooie plaatjes te schieten. Daarnaast beoefen ik fanatiek apporteersport met mijn dalmatier Patsy (die te bewonderen is boven de ingang van De Saen). We reizen het hele land door om mee te doen aan wedstrijden.
Vakanties staan ook helemaal in het teken van de hond, de Ardennen en het Sauerland zijn geliefde wandelbestemmingen. Daarnaast houd ik erg van het bourgondische leven en een ouderwetse spelletjesavond.

Leefstijl: Ik ben geboren en getogen in Berkhout. Ik heb het geluk gehad op te groeien in de aanwezigheid van veel dieren. Thuis hadden wij twee teckels, drie katten, een konijn en twee valkparkieten.
Een gezellige boel dus. Inmiddels woon ik in de Goorn samen met mijn dalmatier Patsy.

Uitblinkend: Ik ben vooral op de Westerwatering te vinden. Ik voel me daar erg op m'n plek vanwege het persoonlijke contact met de klant. Er is vaak wel even tijd voor een praatje aan de balie waardoor ik de baas achter het dier beter leer kennen. Samen proberen we zo goed mogelijk te zorgen voor uw dier. Verder ligt mijn interesse op het gebied van voeding en drachtigheidsbegeleiding van teven.

Sinds: oktober 2007 ben ik werkzaam als dierenarts. Via Hoorn en Heiloo ben ik in 2011 bij PlusDierenklinieken aangekomen waar ik nog steeds met heel veel plezier mijn beroep uitoefen.

 

De 10 pluspunten
van PlusDierenklinieken
op een rij lees meer...
Plus vaste klanten voordeel.
U krijgt voorrang bij spoed, aantrekkelijke korting op
veel van onze diensten, programma's en dierenvoeding lees meer...
Nieuwsbrief ?

Meer informatie?
bel 075 617 39 11 of
info@plusdierenklinieken.nl

Online afspraak maken?
Klik hier


Privacy statement